OM FJÄLLFAST


ETT HÄRLIGARE FASTIGHETSBOLAG

Utöver de 58 nedfarterna och 35 liftarna erbjuder Björnrike, Vemdalsskalet, Klövsjö/Storhogna häpnadväckande naturupplevelser och fantastiska upptåg för hela familjen.

 

sno
Dom senaste säsongerna har Härjedalsfjällen utvecklats till en modern skidresort som kan erbjuda något för alla. Här finns expressliftar, spa, skidskolor, skotersafari, vandringsleder, isklättring, fiske, konferensaktiviteter, restauranger, butiker, bowling, m.m. – och så förstås ett av Skandinaviens mest snösäkra pistsystem och längdskidspår med natursnö.

 

Fjällfast AB har mycket lång erfarenhet av att etablera högkvalitativa fastigheter, bostäder och byggklara tomter i fjällvärlden. Både tomter och hus säljs och byggs på totalentreprenad för att säkerställa en hög kvalité på allt ifrån mark och hus till den fasta inredningen och byggledningen. Företaget ägs och drivs av Öhmans Bygg, Rattfeldts Golv & Färg och entreprenören Lennart Malmgren.

Vår målsättning är att bidra till att göra Härjedalsfjällen till en optimal vistelse genom att utveckla bostadsområden med hänsyn till fjällmiljö, kvalitet och nytänkande i kombination med tradition.

 

Välkommen till Härliga Härjedalen!